zrobiłem wczoraj dolewkę oleju.dziś rano BRAK wysokich obrotów utrzymujących się około 30 sek
Poszukuje dobrego elektryka 3 Miasto
Zwiń
X
-
tzn., co się posypało?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Wiec postaram się wszystko ując ale może o czymś zapomnę tego jest wiele
Wszystko chyba się zaczęło od wymiany skrzyni biegów i rozrusznika w tym czasie tez dostało się trochę wody po przez dmuchawę do środka( ale to juz się zdazało wczesniej wiec chyba ta woda nie ma wpływu )
-Radio jak się robi głośniej albo zmienia się stacje to się wyłącza aby po chwili sie włączyć
-licznik szaleje tzn prędkościomierz nie działa , paliwo żyje własnym życiem do tego co jakiś czas wchodzą alarmy od cieczy chłodzącej i braku oleju , (Nie sadze zeby to były zimne luty bo kiedyś były już robione i działały bez zastrzeżeń)
-Zwarcie na stopie
-brak ogrzewania tylnie szyby jak się załącza to powoduje zwarcie na stopie
-brak wycieraczki tylniej szyby (Co ciekawe przestała działać ale systematycznie sie przesuwała do końca po kawałku jak do niego dotarła to silniczka chciał isc dalej ale przerywało go co tez powodowała zabawne zwarcie na stopie i liczniku )
- do tego jak wciskam hamulec i nie mam włączonych świateł to podświetla mi się licznik
Chyba wszystko ale nie jestem pewien może coś jeszcze nie działa a ja o tym nie wiem .
No jeszcze oświetlenie bagażnika ale to jest wina zamka znaczy tego mechanizmu w nim
Wiec jak nic przydał by sie elektryk
Komentarz
-
-
nie poddawaj się tak łatwo:
czy sprawdzałeś w jakim stanie jest wiązka klapy bagażnika na przejsciu buda - klapa?
jeśli nie to zerknij pod gumki - wydaje mi się że tam będzie przyczyna ponad połowy Twoich kłopotów
silnik wycieraczki poprostu wymontuj rozbierz na części i uwolnij zatartą z powodu korozji ośkę wycieraczki - nie zapomnij nasmarować porzy składaniu
jakie masz radio? masz hak holowniczy?5,5l/100
Komentarz
-
-
z wiązką klapy coś faktycznie może być
do tego masy w bagażniku do sprawdzenia->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz